OVER ONS

ONZE PASSIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze passie is erop uit trekken en nieuwe culturen ontdekken in vreemde landen en continenten. Enorm boeiend is het dan als we authentieke stukken van verre reizen mee naar huis kunnen brengen. Dit spotten van nieuwe trends in vreemde landen willen wij delen met onze klanten en een plaats geven in ons assortiment. Als kleine zaak hebben wij de volledige vrijheid ons te laten leiden door onze eigen smaak en gevoel. Wij zijn blij dat onze keuze en selectie van decoratiemateriaal wordt bevestigd door onze klanten.  

 

 

 

 

Na vele jaren actief bezig geweest te zijn in de verkoop mis ik de dagelijkse sociale contacten. Stil blijven zitten is niet aan mij besteed en de goesting is er meer dan genoeg om mij nog actief bezig te houden.

Met de interesse die ik altijd al gehad heb voor vreemde culturen en etnische kunstvoorwerpen ben ik mij meer gaan verdiepen in de levenswijze van de stammen uit Indonesië en Papua Nieuw Guinea en ben ik objecten uit deze streken beginnen te verzamelen. En als deze microbe je niet meer loslaat dan wil je daar meer mee doen.

Met mijn tweede passie het inrichten en decoreren van interieurs en de aanmoediging van mijn partner was de tijd gekomen om samen iets te ondernemen.

JOSKE

 

 

 

Met een loopbaan als zelfstandig boekhouder gedurende meer dan 30 jaar, zou je denken het is mooi geweest en hier stopt het. Maar de rangen van de gepensioneerden vervoegen was niet direct waar ik naar uitkeek. Meer nog, het ondernemen laat je zomaar niet los.

Het Yashica fototoestel dat ik 50 jaar geleden kreeg voor mijn verjaardag was het begin van een hobby voor het leven. De creativiteit waar ik geen blijf mee wist in het cijferberoep vond zijn weg in de fotografie. 2 jaar Academie Fotokunst Leuven was voor mij een keerpunt in de beleving van de fotografie en heeft in mij de passie helemaal losgemaakt. Vandaag ben ik iedere dag bezig met fotografie in al zijn vormen. Zonder mij te houden aan één bepaalde discipline omdat elke tak van de fotografie zo boeiend is en de moeite is om te beleven. 

LUC